Smagen af ø 

Kroens mad er ærlig. For os betyder det, at vi laver den selv og bruger danske råvarer. Grøntsagerne er fra Tunø, kødet er fra Grambogård på Fyn, Hopballe Mølle ved Vejle og fra fritgående dyr. Det mener vi, er god smag og samvittighed - smagen af ø.

På Kroen skal man spise godt.

Menuen ændrer sig over sæsonen i størrelse og efter sæsonens råvarer. Husk at booke bord.

Smagen af ø

Hjemmelavet mad tager tid, du kan blandt andet smage vores smørrebrød med koldrøget laks fra Tims Røg, sætte tænderne i en god bøf fra fynske Grambogård eller en saftig kylling der har gået frit fra Hopballe Mølle. Kartoflerne og grøntsagerne er i øjeblikket fra Tunø, da vi desværre ikke kan få dem på Endelave. 

Lad os holde din uforglemmelige fest

Nyd dine gæsters selskab til fulde ved at holde festlighederne på Endelave. Lad os stå for dit helt specielt ø-arrangement, som dine gæster vil huske. Vi har bred erfaring med større selskaber og events - vi er gode til det. Du inviterer dem du kan lide, vi klarer resten:

  • Fødselsdagsfest
  • Forlovelses- og bryllupsfest
  • Firmafest, seminar og -arrangement 
  • Polterabend og underholdningsarrangement
  • Konfirmation, dåb og begravelsesreception
  • Vin-, rom- og ginsmagning

Skriv til os, så finder vi en ø-løsning, der passer til jer 

Et forhold til vin

Vi tilbyder smagsprøver af vinene, som også sammensættes til maden. Der er kun flasker vi selv kan lide på hylderne, men helt sikkert noget for enhver smag. Her findes et specielt kærlighedsforhold til de undervurderede vine fra Mosel i det sydtyske, som man kan forkæle smagsløgene med.

Du kan reservere en vinsmagning for dit selskab og blive klogere på Mosels vine på info@kroen-endelave.dk